Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο με ζυμαρικά για όλη την οικογένεια.
Υλικά
- 500γρ. ταλιατέλες
- 250γρ. μανιτάρια portobello, κομμένα σε φέτες
- 500γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε φέτες
- 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε φέτες
- 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο φρέσκο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 80γρ. κρέμα βαλσαλμικού
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
- 60ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε όλα τα μανιτάρια. Σοτάρετε για 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο σοτάροντας για ακόμα 4-5 λεπτά.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, προσθέτετε την κρέμα βαλσαμικού, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες και τον ζωμό σταδιακά ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Βήμα 3
Όταν τα μακαρόνια απορροφήσουν το ζωμό (αν χρειαστεί προσθέτετε επιπλέον), αφαιρείτε την κατσαρόλα από την εστία και διορθώνετε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram