Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΓΕΥΣΕΙΣ

Ταλιατέλες με μανιτάρια

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο με ζυμαρικά για όλη την οικογένεια.

Υλικά

  • 500γρ. ταλιατέλες
  • 250γρ. μανιτάρια portobello, κομμένα σε φέτες
  • 500γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε φέτες
  • 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε φέτες
  • 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο φρέσκο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 80γρ. κρέμα βαλσαλμικού
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 60ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε όλα τα μανιτάρια. Σοτάρετε για 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο σοτάροντας για ακόμα 4-5 λεπτά.

NOVA

Βήμα 2
Στη συνέχεια, προσθέτετε την κρέμα βαλσαμικού, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες και τον ζωμό σταδιακά ανακατεύοντας ανά διαστήματα.

Βήμα 3
Όταν τα μακαρόνια απορροφήσουν το ζωμό (αν χρειαστεί προσθέτετε επιπλέον), αφαιρείτε την κατσαρόλα από την εστία και διορθώνετε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button