Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο με ταλιατέλες και μανιτάρια για όλη την οικογένεια.
Υλικά
- 500γρ. ταλιατέλες
- 250γρ. μανιτάρια portobello, κομμένα σε φέτες
- 500γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε φέτες
- 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε φέτες
- 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο φρέσκο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 80γρ. κρέμα βαλσαλμικού
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
- 60ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε όλα τα μανιτάρια. Σοτάρετε για 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο σοτάροντας για ακόμα 4-5 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε την κρέμα βαλσαμικού, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες και τον ζωμό σταδιακά ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Όταν τα μακαρόνια απορροφήσουν το ζωμό (αν χρειαστεί προσθέτετε επιπλέον), αφαιρείτε την κατσαρόλα από την εστία και διορθώνετε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram