Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τη σάρκα των ψαριών, τα κρεμμύδια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις πατάτες, το σκόρδο, δύο κουταλιές της σούπας λάδι, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και μαύρο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Ζυμώνετε το μείγμα και το πλάθετε σε δώδεκα μεγάλες κροκέτες. Πασπαλίζετε τις κροκέτες με αλεύρι, τις ραντίζετε με το χυμό λεμονιού και μετά τις ξαναπασπαλίζετε με αλεύρι.
Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζετε τις κροκέτες από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Τις αφήνετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρετε.
Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε φιλέτα κατεψυγμένου ψαριού όταν φτιάχνετε κροκέτες.
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram