Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΓΕΥΣΕΙΣ

Εύκολη συνταγή για αυγοσαλάτα με τα σπασμένα αυγά του Πάσχα

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Το Πάσχα μπορεί να πέρασε, το φαγητό από το εορταστικό τραπέζι, όμως, περίσσεψε. Εκτός από τα ψητά, που ζεσταίνονται και τρώμε πάντα περισσότερες από μια ημέρες μετά το τραπέζι της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα, τα κουλουράκια και τα τσουρέκια είναι μερικές από τις λιχουδιές που περισσεύουν.

Υπάρχουν όμως και τα σπασμένα αυγά που γίνονται υπέροχη αυγοσαλάτα.

NOVA

Υλικά

5 κόκκινα αυγά από το Πάσχα
ρόκα ή μαρούλι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ψιλοκομμένο ζαμπόν
ψιλοκομμένο τυρί
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μαγιονέζα
1/4 κ.γ. πιπέρι
1/8 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το αλάτι και το πιπέρι.

Ψιλοκόβουμε τα αυγά, το κρεμμύδι, το ζαμπόν και το τυρί και τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ. Ρίχνουμε από πάνω τη σος και ανακατεύουμε καλά.

Μπορούμε να προσθέσουμε την αυγοσαλάτα σε σάντουιτς ή να απολαύσουμε σαν ορεκτικό.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button