Nbaxevanis

Europlan

ΕΛΛΑΔΑ

  • Με ποιο τρόπο κλαδεύουμε την ελιά

    Στο χωράφι κάτω από τα ελαιόδεντρα οι παραγωγοί διδάχθηκαν τα μυστικά του καλού κλαδέματος, που θα τους εξασφαλίσει παραγωγή σε διάρκεια ετών και παράλληλα θα βελτιώσει την ποιότητα του ελαιολάδου.…

  • «Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» στην Ιεράπετρα

    Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία: «Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης» (Αgricultural Center for Innovation and Business of Crete) πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιεράπετρα.…

  • «Μεταλλαγμένη» τομάτα επιχειρεί να δελεάσει τους καταναλωτές

    Μια γενετικά τροποποιημένη τομάτα, σχεδιασμένη να παράγει ωφέλιμα αντιοξειδωτικά που της δίνουν μοβ χρώμα, είναι ένα από τα πρώτα «μεταλλαγμένα» τρόφιμα νέας γενιάς, των οποίων τα οφέλη απευθύνονται όχι στους…

  • Oπωροκηπευτικά από την καρδιά της ερήμου

    Για αιώνες οι νομάδες της ερήμου ζούσαν περιπλανώμενοι με λιγοστό νερό και λιτή τροφή. Ο μύθος της άγονης γης τείνει να καταρριφθεί. Σήμερα είναι δυνατή και εκεί η καλλιέργεια οπωροκηπευτικών.…

  • Ανοίγει αγροτικό Μουσείο στη Χερσόνησο

    Από την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 θα υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες του το Αγροτικό Μουσείο στο Πισκοπιανό Χερσονήσου. TοΑγροτικό Μουσείο Μενελάου Παρλαμά& Συλλογή Υφαντών Θεανώς Μεταξά-Κανακάκη, που στεγάζεται σε πετρόκτιστη…

Back to top button