ΕΛΛΑΔΑ
- Newsroom08/12/2014
Με ποιο τρόπο κλαδεύουμε την ελιά
Στο χωράφι κάτω από τα ελαιόδεντρα οι παραγωγοί διδάχθηκαν τα μυστικά του καλού κλαδέματος, που θα τους εξασφαλίσει παραγωγή σε διάρκεια ετών και παράλληλα θα βελτιώσει την ποιότητα του ελαιολάδου.…
- Newsroom18/10/2014
«Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» στην Ιεράπετρα
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία: «Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης» (Αgricultural Center for Innovation and Business of Crete) πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιεράπετρα.…
- Newsroom27/01/2014
«Μεταλλαγμένη» τομάτα επιχειρεί να δελεάσει τους καταναλωτές
Μια γενετικά τροποποιημένη τομάτα, σχεδιασμένη να παράγει ωφέλιμα αντιοξειδωτικά που της δίνουν μοβ χρώμα, είναι ένα από τα πρώτα «μεταλλαγμένα» τρόφιμα νέας γενιάς, των οποίων τα οφέλη απευθύνονται όχι στους…
- Newsroom24/08/2013
Oπωροκηπευτικά από την καρδιά της ερήμου
Για αιώνες οι νομάδες της ερήμου ζούσαν περιπλανώμενοι με λιγοστό νερό και λιτή τροφή. Ο μύθος της άγονης γης τείνει να καταρριφθεί. Σήμερα είναι δυνατή και εκεί η καλλιέργεια οπωροκηπευτικών.…
- Newsroom04/06/2013
Ανοίγει αγροτικό Μουσείο στη Χερσόνησο
Από την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 θα υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες του το Αγροτικό Μουσείο στο Πισκοπιανό Χερσονήσου. TοΑγροτικό Μουσείο Μενελάου Παρλαμά& Συλλογή Υφαντών Θεανώς Μεταξά-Κανακάκη, που στεγάζεται σε πετρόκτιστη…