Ο Χρήστος Σταϊκούρας γεννήθηκε στη Λαμία, στις 12 Αυγούστου 1973 και διαμένει στο Γαλάτσι, γιος του Κώστα Σταϊκούρα, που είχε διατελέσει υπεύθυνος των γραφείων του Βαγγέλη Καλατζή, βουλευτή και υπουργού της ΕΡΕ στην Φθιώτιδα και του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Το 1991 εισήχθη στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1996. Ακολούθως, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master in Business Administration-ΜΒΑ), στο Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου, τις οποίες ολοκλήρωσε τον Νοέμβριο του 1997. Το 2001, απέκτησε Διδακτορικό δίπλωμα στην Τραπεζική (PhD in Banking) από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Κας, του Πανεπιστημίου Σίτι του Λονδίνου.
Το 1998, εκλέχθηκε Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, θέση την οποία διατήρησε έως το 2001. Κατά τις σπουδές του, υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με την οποία εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, την περίοδο 1993- 1996, καθώς και Αιρετός Εκπρόσωπος Φοιτητών Μηχανολόγων Μηχανικών στη Σύγκλητο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μεταξύ 1994-1996.
Το 1999, εργάστηκε ως Επισκέπτης Καθηγητής στο Τμήμα Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Κας, του Πανεπιστημίου Σίτι του Λονδίνου. [εκκρεμεί παραπομπή] Τον Ιανουάριο του 2000 και για 6 μήνες εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής Εποπτείας Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας. Από τον Αύγουστο του 2000 δούλεψε ως Αναλυτής (έως το 2002) και στη συνέχεια ως Σύμβουλος Διοίκησης (2002-2004) στο Τμήμα Στρατηγικής, Επενδύσεων και Σχεδιασμού του Ομίλου EFG Eurobank Ergasias.
Το 2002, εξελέγη Λέκτορας (ΠΔ 407/80) στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τέσσερα χρόνια αργότερα προάχθηκε σε Επίκουρο Καθηγητή. Επίσης, το 2004 εξελέγη Επίκουρος Καθηγητής (ΠΔ 407/80) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2004 έως το 2007, ήταν Μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Τραπεζική, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Παράλληλα, από το 2004 έως το 2007, χρημάτισε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων (ΕΛΚΕ) και ανεξάρτητο μη-εκτελεστικό μέλος της Εταιρείας Φοίνιξ-Metrolife Εμπορική.
Εξελέγη βουλευτής Φθιώτιδος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007, του 2009, του 2012 (Μάιος και Ιούνιος), του 2015 (Ιανουάριο και Σεπτέμβριο) και του Ιουλίου του 2019, συμμετέχοντας σταθερά στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Από το 2012 έως το 2015, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. Τον Φεβρουάριο του 2015, ορίστηκε Τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, θέση την οποία διατήρησε έως τον Ιούλιο του 2019.
Από τον Σεπτέμβριο του 2017, είναι Επισκέπτης Καθηγητής στο Τμήμα Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής και Οικονομικών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το 2018, εξελέγη Αναπληρωτής Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 ερευνητικές εργασίες σε διακεκριμένα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Στο έργο του έχουν αναφερθεί επιστήμονες σε πάνω από 2.000 δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή περιοδικά. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Οικονομικής Διαχείρισης (European Financial Management Association).
Στις 9 Ιουλίου 2019 ορκίστηκε υπουργός Οικονομικών, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.
Ποιος είναι ο Νίκος Ταχιάος
Ο Νίκος Ταχιάος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Φοίτησε σε δυο δημόσια σχολεία, το Α’ πρότυπο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και το Ε’ Γυμνάσιο Αρρένων. Το 1979 πέρασε στο πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.
Όπως αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα:
«Η πρώτη επανάσταση της ζωής μου ήρθε όταν παραβιάζοντας τις αντίθετες οδηγίες των γονιών μου, βρέθηκα να ασχολούμαι με τα πολιτικά. Η κοινωνικοποίησή μου ολοκληρώθηκε όταν εντάχθηκα στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που μου επιφύλαξε την πρώτη ανάμειξη με τη δημόσια διοίκηση, ως εκπρόσωπο των φοιτητών στη Σύγκλητο του ΑΠΘ, και μέσα από την ΟΝΝΕΔ όπου υπήρξα πρόεδρος από το 1987 ως το 1990.
»Την χρονιά μετά την αποφοίτησή μου από την Πολυτεχνική, η Θεσσαλονίκη γιόρτασε τα 2300 χρόνια της. Τότε ήταν που στις αφηγήσεις των Σαλονικιών που με γέννησαν, προστέθηκε και η συστηματική μελέτη της πόλης μου, που πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε άσβεστο πάθος. Από την άλλη η πολιτική με συνάρπαζε. Δεν ήθελε πολύ… το 1986 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ο νεότερος μέχρι τότε, μόλις 24 ετών. Για πέντε ολόκληρες θητείες βρέθηκα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και σε θέσεις διοίκησης του δήμου, ως το 2006 που αποχώρησα.
»Από το 1991 μέχρι το 1994 ήμουν αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ, στην νηπιακή, αλλά ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο των τριών δημοτικών ραδιοφώνων FM100, FM100,5 Λόγου και Τέχνης, FM101 και της TV100.
»Το 1995 και για δυο χρόνια ορίστηκα αντιδήμαρχος πολιτισμού, σε μια θητεία που έχει αφήσει σε μένα τουλάχιστον, εξαιρετικές εικόνες και μνήμες. Ο Alan Bates με την Peter Hall Company, ο Philip Glass, οι Momix, ο Zbigniew Preisner, η Milva, ο Helmut Newton που εγκαινίασε ο ίδιος την αναδρομική έκθεσή του και τον οποίον ξενάγησα στη Μοδιάνο για να φωτογραφήσει πάγκους χασάπηδων και τελάρα με ζαρζαβατικά, το Cirque Baroque, το πρώτο τσίρκο χωρίς ζώα που στήθηκε στην Ελλάδα και οι performers δρόμου UrbanSax που ζωντάνεψαν το Γεντί-Κουλέ, είναι καλλιτέχνες και σχήματα που έμειναν αξέχαστα.
»Το 2002 ανέλαβα αντιδήμαρχος αρχιτεκτονικού, για μια τετραετή διαδρομή που μου επιτρέπει να ισχυριστώ ότι έχει αφήσει τα ίχνη της σε εμβληματικά έργα και σχέδια της πόλης: την ανάπλαση της νέας παραλίας, την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το νέο δημαρχείο, τον πολεοδομικό και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τη Νοτιοανατολική Πύλη (περιοχή κεραμουργείου Αλλατίνη και Νέας Ελβετίας), το πιλοτικό πρόγραμμα για την επέκταση των Λαχανοκήπων, την Αλάνα της Τούμπας.
»Όλο αυτό το διάστημα διατήρησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός, μετέχοντας εταιρικά και σε γραφείο μελετών. Μεταξύ 2004 και 2010 υπήρξα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.
»Αυτές οι δραστηριότητες μού επέτρεψαν να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης, δημοσίων συμβάσεων, χωρικού σχεδιασμού, περιβάλλοντος, ιδιοκτησίας και αξιών γης, καθώς, εκτός των άλλων, συμμετείχα για πολλά χρόνια σε Συμβούλια Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος, σε Συμβούλια Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, στην Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης και στο Εποπτικό Συμβούλιο του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών.
»Από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 διετέλεσα Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, θέση που μου επέτρεψε να αποκτήσω μία πολύ καθαρή εικόνα των διμερών σχέσεων της χώρας μας και εμπειρία στην προώθηση των οικονομικών συμφερόντων της.
»Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Στον πρώτο γύρο, ο συνδυασμός μου “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” κατετάγη πρώτος και εξέλεξε 11 δημοτικούς και 18 κοινοτικούς συμβούλους, έχοντας την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Στον δεύτερο γύρο, δήμαρχος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
»Εδώ και έξι χρόνια και σήμερα ακόμη, όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, παρέχω υπηρεσίες ως μηχανικός – σύμβουλος ανάπτυξης σε τεχνική εταιρία της Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το πλαίσιο, τα προηγούμενα πέντε χρόνια δούλεψα για την επιτυχία της μεγαλύτερης ξένης επένδυσης που πραγματοποιήθηκε στη Β. Ελλάδα, του αγωγού φυσικού αερίου TAP.
»Μιλώ αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά.
Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Σημαιοφορίδου με την οποία έχουμε αποκτήσει έναν γιο, τον Γιώργο».
Ποια είναι η Χριστίνα Αλεξοπούλου
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1978 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι κόρη του Μιχάλη Χρ. Αλεξόπουλου, εργολάβου δημοσίων έργων από την Πιερία και της Μαρίας Σπ. Καραπάνου από την Αχαΐα.
Φοίτησε στο 7ο Λύκειο Πατρών και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου και έλαβε το Δίπλωμα της Πολιτικού Μηχανικού. Με αυτή την ιδιότητα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων από το 1998, υλοποιώντας πληθώρα έργων τοπικής, περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας. Αναπτύσσει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση στον χώρο της Κεντροδεξιάς από τα μαθητικά της χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΜΑΚΙ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Το διάστημα 2004 – 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.
Το 2006 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για δημόσιο αξίωμα, εκλεγόμενη Νομαρχιακή Σύμβουλος Αχαΐας, πρώτη στον συνδυασμό της. Παράλληλα με την επαγγελματική και οικογενειακή της διαδρομή, από το 2010 που ολοκληρώθηκε η θητεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται συστηματικά με τον κλάδο των Πολιτικών Μηχανικών, ανερχόμενη σε θέσεις ευθύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), στο Παράρτημα Αχαΐας και την Κεντρική Διοίκηση. Σήμερα είναι Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, εκλεγμένη με την παράταξη που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.
Ποιος είναι ο Νίκος Ταχιάος
Ο Νίκος Ταχιάος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Φοίτησε σε δυο δημόσια σχολεία, το Α’ πρότυπο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και το Ε’ Γυμνάσιο Αρρένων. Το 1979 πέρασε στο πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.
Όπως αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα:
«Η πρώτη επανάσταση της ζωής μου ήρθε όταν παραβιάζοντας τις αντίθετες οδηγίες των γονιών μου, βρέθηκα να ασχολούμαι με τα πολιτικά. Η κοινωνικοποίησή μου ολοκληρώθηκε όταν εντάχθηκα στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που μου επιφύλαξε την πρώτη ανάμειξη με τη δημόσια διοίκηση, ως εκπρόσωπο των φοιτητών στη Σύγκλητο του ΑΠΘ, και μέσα από την ΟΝΝΕΔ όπου υπήρξα πρόεδρος από το 1987 ως το 1990.
»Την χρονιά μετά την αποφοίτησή μου από την Πολυτεχνική, η Θεσσαλονίκη γιόρτασε τα 2300 χρόνια της. Τότε ήταν που στις αφηγήσεις των Σαλονικιών που με γέννησαν, προστέθηκε και η συστηματική μελέτη της πόλης μου, που πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε άσβεστο πάθος. Από την άλλη η πολιτική με συνάρπαζε. Δεν ήθελε πολύ… το 1986 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ο νεότερος μέχρι τότε, μόλις 24 ετών. Για πέντε ολόκληρες θητείες βρέθηκα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και σε θέσεις διοίκησης του δήμου, ως το 2006 που αποχώρησα.
»Από το 1991 μέχρι το 1994 ήμουν αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ, στην νηπιακή, αλλά ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο των τριών δημοτικών ραδιοφώνων FM100, FM100,5 Λόγου και Τέχνης, FM101 και της TV100.
»Το 1995 και για δυο χρόνια ορίστηκα αντιδήμαρχος πολιτισμού, σε μια θητεία που έχει αφήσει σε μένα τουλάχιστον, εξαιρετικές εικόνες και μνήμες. Ο Alan Bates με την Peter Hall Company, ο Philip Glass, οι Momix, ο Zbigniew Preisner, η Milva, ο Helmut Newton που εγκαινίασε ο ίδιος την αναδρομική έκθεσή του και τον οποίον ξενάγησα στη Μοδιάνο για να φωτογραφήσει πάγκους χασάπηδων και τελάρα με ζαρζαβατικά, το Cirque Baroque, το πρώτο τσίρκο χωρίς ζώα που στήθηκε στην Ελλάδα και οι performers δρόμου UrbanSax που ζωντάνεψαν το Γεντί-Κουλέ, είναι καλλιτέχνες και σχήματα που έμειναν αξέχαστα.
»Το 2002 ανέλαβα αντιδήμαρχος αρχιτεκτονικού, για μια τετραετή διαδρομή που μου επιτρέπει να ισχυριστώ ότι έχει αφήσει τα ίχνη της σε εμβληματικά έργα και σχέδια της πόλης: την ανάπλαση της νέας παραλίας, την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το νέο δημαρχείο, τον πολεοδομικό και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τη Νοτιοανατολική Πύλη (περιοχή κεραμουργείου Αλλατίνη και Νέας Ελβετίας), το πιλοτικό πρόγραμμα για την επέκταση των Λαχανοκήπων, την Αλάνα της Τούμπας.
»Όλο αυτό το διάστημα διατήρησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός, μετέχοντας εταιρικά και σε γραφείο μελετών. Μεταξύ 2004 και 2010 υπήρξα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.
»Αυτές οι δραστηριότητες μού επέτρεψαν να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης, δημοσίων συμβάσεων, χωρικού σχεδιασμού, περιβάλλοντος, ιδιοκτησίας και αξιών γης, καθώς, εκτός των άλλων, συμμετείχα για πολλά χρόνια σε Συμβούλια Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος, σε Συμβούλια Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, στην Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης και στο Εποπτικό Συμβούλιο του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών.
»Από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 διετέλεσα Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, θέση που μου επέτρεψε να αποκτήσω μία πολύ καθαρή εικόνα των διμερών σχέσεων της χώρας μας και εμπειρία στην προώθηση των οικονομικών συμφερόντων της.
»Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Στον πρώτο γύρο, ο συνδυασμός μου “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” κατετάγη πρώτος και εξέλεξε 11 δημοτικούς και 18 κοινοτικούς συμβούλους, έχοντας την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Στον δεύτερο γύρο, δήμαρχος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
»Εδώ και έξι χρόνια και σήμερα ακόμη, όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, παρέχω υπηρεσίες ως μηχανικός – σύμβουλος ανάπτυξης σε τεχνική εταιρία της Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το πλαίσιο, τα προηγούμενα πέντε χρόνια δούλεψα για την επιτυχία της μεγαλύτερης ξένης επένδυσης που πραγματοποιήθηκε στη Β. Ελλάδα, του αγωγού φυσικού αερίου TAP.
»Μιλώ αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά.
Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Σημαιοφορίδου με την οποία έχουμε αποκτήσει έναν γιο, τον Γιώργο».
Ποια είναι η Χριστίνα Αλεξοπούλου
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1978 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι κόρη του Μιχάλη Χρ. Αλεξόπουλου, εργολάβου δημοσίων έργων από την Πιερία και της Μαρίας Σπ. Καραπάνου από την Αχαΐα.
Φοίτησε στο 7ο Λύκειο Πατρών και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου και έλαβε το Δίπλωμα της Πολιτικού Μηχανικού. Με αυτή την ιδιότητα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων από το 1998, υλοποιώντας πληθώρα έργων τοπικής, περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας. Αναπτύσσει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση στον χώρο της Κεντροδεξιάς από τα μαθητικά της χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΜΑΚΙ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Το διάστημα 2004 – 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.
Το 2006 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για δημόσιο αξίωμα, εκλεγόμενη Νομαρχιακή Σύμβουλος Αχαΐας, πρώτη στον συνδυασμό της. Παράλληλα με την επαγγελματική και οικογενειακή της διαδρομή, από το 2010 που ολοκληρώθηκε η θητεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται συστηματικά με τον κλάδο των Πολιτικών Μηχανικών, ανερχόμενη σε θέσεις ευθύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), στο Παράρτημα Αχαΐας και την Κεντρική Διοίκηση. Σήμερα είναι Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, εκλεγμένη με την παράταξη που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.