Europlan
ΕΛΛΑΔΑ

Εγνατία Οδός: 4 νεκροί σε τροχαίο – ΙΧ με παράνομους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Τέσσερις νεκροί και επτά βαριά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το evros-news.gr όλα συνέβησαν όταν ένα AUDI A4 που μετέφερε συνοκικά 10 άτομα, παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, αλλά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο ΙΧ που κατευθυνόταν προς Αλεξανδρούπολη. Ο Έλληνας οδηγός του οχήματος είναι βαριά τραυματίας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

NOVA

Τόσο οι σοροί των νεκρών όσο και οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν με μεγάλη δυσκολία από τους άνδρες της πυροσβεστικής με τους έξι παράνομους μετανάστες να νοσηλεύονται και αυτοί βαρία τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button