Europlan
ΕΛΛΑΔΑ

Αβραμόπουλος: Ζητά την αύξηση μισθών στους ενστόλους της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

«Απόλυτα δίκαιη» χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος την αύξηση των αποδοχών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά υπογραμμίζει ότι η αύξηση πρέπει να γίνει και για τους ένστολους στην Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική.

Η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου:

«Η αύξηση των αποδοχών των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων είναι απολύτως δίκαιη. Το ίδιο επιτάσσεται και για τους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής.

Οι υπηρεσίες τους είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της κοινωνίας, και οι υψηλές ευθύνες που αναλαμβάνουν οφείλουν να αντανακλώνται και στις αποδοχές τους».

NOVA


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button