Αλλαγή ώρας: Μία ώρα μπροστά από τα ξημερώματα της Κυριακής
Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας και θα πρέπει να μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά.
![wra roloi](/wp-content/uploads/2020/10/wra-roloi.jpg)
Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας και θα πρέπει να μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά.
Συγκεκριμένα, οι δείκτες του ρολογιού θα προχωρήσουν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στις 04:00.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη χειμερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από 03:00 π.μ. σε 04:00 π.μ.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram
![Οροι ανάγνωσης](/wp-content/uploads/2021/03/cna-oroi.jpg)
![Yiannis Jewellery](/wp-content/uploads/2021/01/yiannis-jewellery-adv-2021.gif)