Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ύμνος στην Κρητική Κουζίνα από μεγάλο Γερμανικό περιοδικό

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Σε ένα μοναδικό δεκασέλιδο αφιέρωμα το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό γαστρονομίας «Essen & Trinken» ανακαλύπτει τον πλούτο της Κρητικής κουζίνας, ο οποίος, όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, «δεν μπορεί να αγοραστεί ούτε με χρυσό».

Λάδι από τις καλύτερες κορώνέικες ελιές, περήφανα κρασιά που προέρχονται από ηλιόλουστα αμπέλια, μυρωδάτα μπαχαρικά, βότανα και άγρια λαχανικά, σαν να τα έχει φυτέψει ο ίδιος ο Θεός, είναι μερικές από τις εικόνες που μεταφέρει ο δημοσιογράφος μέσα από το εκτενές άρθρο του, σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Κρήτη.Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής αποστολής, ο απεσταλμένος δημοσιογράφος Kay-Henner Menge συμμετείχε στη συγκομιδή της ελιάς σε έναν από τους αρχαιότερους ελαιώνες της Κρήτης, στο χωριό Κριτσά.

NOVA

Έζησε το αυθεντικό κρητικό καζάνεμα, τη μοναδική διαδικασία παραγωγής της περίφημης κρητικής ρακής, στο χωριό Σφάκα ανατολικά της Κρήτης, δοκίμασε κρασιά από τοπικές ποικιλίες του κρητικού αμπελώνα, του πλέον ιστορικού και διαχρονικού σε ολόκληρη την  Ευρώπη, και πέρασε μία μέρα σε ένα αγρόκτημα βιολογικής γεωργίας στο Ρέθυμνο, όπου αναβιώνουν όλες οι παραδοσιακές αγροτικές εργασίες της Κρήτης.

Το αφιέρωμα του Essen & Trinken, υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Marketing Greece και αποτελεί μέρος μιας σειράς στοχευμένων ενεργειών προώθησης των ελληνικών προορισμών και της αυθεντικής ελληνικής γαστρονομίας στη γερμανική αγορά.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button