Europlan
ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την διοίκηση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Με μέλη της διοίκησης της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος Ειρήνη Χουδετσανάκη, τα μέλη-Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μιχάλης Σαρρής και Βαγγέλης Τσουδερός, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Καμπιτάκης και τα μέλη Γιάννης Φουντουλάκης και Γιώργος Ξυλούρης.

Στην συνάντηση εξετάστηκαν οι δράσεις και ο σχεδιασμός που θα αναπτυχθεί το επόμενο διάστημα από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη για την στήριξη του Αγροδιατροφικού τομέα και των προϊόντων με το σήμα «ΚΡΗΤΗ», όπως επίσης συζητήθηκε το πλαίσιο ανάπτυξης ενεργειών για την δράση «Κρήτη. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026».

NOVA


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button