Europlan
ΚΡΗΤΗ

Στην άσκηση ετοιμότητας πεδίου «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ ΛΑΣΙΘΙ 2025» συμμετείχε ο Δήμος Αγίου Νικολάου

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Επαγγελματικού Λυκείου Νεάπολης (ΠΕΠΑΛ) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (20/3) από την Π.Υ Αγίου Νικολάου/ ΔΙ.Π.Υ.Ν Λασιθίου, η άσκηση ετοιμότητας πεδίου με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ ΛΑΣΙΘΙ 2025».

Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε την αντιμετώπιση των συνεπειών μετά από έντονη σεισμική δραστηριότητα, καθώς και την έρευνα – διάσωση – απεγκλωβισμό ατόμων μετά από μερική κατάρρευση κτιρίου, σε συνδυασμό με την εκδήλωση πυρκαγιάς ως επακόλουθο του σεισμού.

Στην άσκηση ετοιμότητας πεδίου συμμετείχε ο Δήμος Αγίου Νικολάου διαθέτοντας ένα φορτηγό όχημα, ένα εκσκαφέα – φορτωτή (JCB) και ένα ημιφορτηγό – πυροσβεστικό όχημα.

NOVA

Ως παρατηρητές παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Στερεός Ατσαλάκης και ο υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης του Γραφείου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Νικολάου Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button