Η ανάδοχος εταιρεία ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Μετατροπή σε αυτοκινητόδρομο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης – Τμήμα: Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος», θα πραγματοποιηθεί σύντομη διακοπή της κυκλοφορίας.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 έως τις 13:00, η κυκλοφορία θα διακοπεί προσωρινά στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, περίπου 2 χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο Αγίου Νικολάου, στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Χ.Θ. 193+000 έως 195+500) επί της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Σητείας (ΒΟΑΚ).
Η διακοπή κρίνεται απαραίτητη για την ασφαλή διεξαγωγή προγραμματισμένης ανατίναξης στο πλαίσιο των εργασιών. Μετά την ολοκλήρωσή της, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί και θα διεξάγεται κανονικά.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram