Europlan
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 22χρονο – Είχε στο αυτοκίνητο του παράνομα βεγγαλικά και κροτίδες

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Αυστηροί και εντατικοί είναι οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας σε κάθε γωνιά της Κρήτης, ενόψει των ημερών του Πάσχα, με φόντο την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης βεγγαλικών, κροτίδων και πυροτεχνημάτων.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής σημειώθηκε νέο περιστατικό στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον Σκινιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Εκεί, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα ενός νεαρού άνδρα, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να κατασχέσουν ποσότητα παράνομων κροτίδων.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος φέρεται να μετέφερε περίπου είκοσι κροτίδες χωρίς καμία άδεια ή σχετική νομιμοποίηση. Ο νεαρός συνελήφθη επί τόπου και οδηγήθηκε στο Τμήμα, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

NOVA


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button