Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Νέο Δ.Σ ΑΟΑΝ – Ευχές και παραινέσεις | του παπά Γεωργίου Τζάβλα

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Αγαπητοί μου συμπολίτες, φίλοι και φίλαθλοι του ιστορικού σωματείου του αγαπημένου μας ΑΟΑΝ, με ανακούφιση υποδεχτήκαμε τα νέα που προέκυψαν από τη συνέλευση της 26 Ιουνίου και την  ψηφοφορία που διεξήγαγαν οι παρόντες, για την εκλογή των νέων μελών που από σήμερα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ.

Νεοεκλεγέντα μέλη, σας συγχαίρω έναν-έναν προσωπικά,όπως, και όλους όσοι συμμετείχαν στη συνέλευση και τη διεξαγωγή  των εκλογών.

NOVA

Η ψήφος και η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και των φιλάθλων, σάς επιφορτίζει με μια εντολή, η οποία εμπεριέχει και τη συνευθύνη όλων μας, να κρατήσετε τον πήχη ψηλά, με όραμα, προσγειωμένο στις δυνατότητες του τόπου μας. Όραμα και όνειρο που θα επιτρέψει στα νέα παιδια που μεγαλώνουν στις Ακαδημίες του Ομίλου να το αγγίξουν, να το φτάσουν ωσότου μια μέρα να τα  καμαρώνουμε και να τα χειροκροτούμε, ενθαρρύνοντάς τα, γιατί θα είναι τα δικά μας παιδια που θα αγαπούν, θα πονούν, θα νοιάζονται, θα δακρύζουν από λύπη όταν χάνουν και από χαρά όταν κερδίζουν. Επιτρέψτε μου ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ και ως διοικητικός παράγοντας, στα «πέτρινα χρόνια» του Σωματίου στη Γ’ Εθνική κατηγορία -υπηρέτησα κι εγώ με άλλους συμπολίτες μας τη θητεία μου, «έκανα το αγροτικό μου» με κατάθεση ψυχής, κόστος, πίκρες και αγωνία που δυστυχώς δεν τελείωσαν (έχει πολλές τρικλοποδιές και αστάθμητους παράγοντες ο χώρος του ποδοσφαίρου)- να ευχαριστήσω και  να συγχαρώ όσους σας παρέδωσαν τη σκυτάλη της Διοίκησης του Σωματείου. Παρέδωσαν ένα σωματείο με πλούσιο έμψυχο υλικό και Τμήματα Ακαδημιών, δεξαμενή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την οποία  προσδοκούμε και μπορούμε να αντλήσουμε αθλητές για το ρόστερ της Ομάδας. Έτσι θα περιοριστεί η τεράστια οικονομική αφαίμαξη και η Ομάδα θα συντηρείτε ευκολότερα, έως ότου δημιουργηθεί ένας Όμιλος Κρήτης, όπου τα έξοδα μετακινήσεων και διαμονών θα μειωθούν σημαντικά.

Ας μη λησμονούμε οτι για τα παιδιά που προπονούνται στις Ακαδημίες αποτελεί μέγιστο κίνητρο και όνειρο ζωής να παίξουν μπάλα στη μεγάλη κατηγορία. Παρακολουθούμε τις ομάδες που αγωνίζονται στο Euro 2024 να εμπιστεύονται 18χρονους και 19χρονους ποδοσφαιριστές (βλ. Ισπανία, Τουρκία κ.α). Κάποιοι προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι τους εμπιστεύθηκαν, τους έδωσαν χώρο και χρόνο για να «ψηθούν» και να φανερώσουν το ταλέντο τους.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Φίλοι μου,

η μεγάλη προίκα της Ομάδας μας είναι τα 76 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας της στον τόπο μας, στην Κρήτη και σε όλη την πατρίδα μας. Αιώνιο το μνημόσυνο εκείνων που δημιούργησαν και οργάνωσαν τον Αθλητικό Όμιλο Αγίου  Νικολάου το έτος 1947 και όσων αγωνίστηκαν στα ποδοσφαιρικά τερενς λιτανεύοντας το όνομά του με αξιοπρέπεια, θάρρος και γενναιότητα. Να χαίρουν άκρας υγείας και να τον καμαρώνουν όσοι συνοδοιπορούν μαζί του δεκάδες χρόνια μέχρι και σήμερα. Αυτή είναι η προίκα της ομάδας που παρέλαβαν όσοι κληθήκαν μέχρι τώρα να τη διοικήσουν και να τη φροντίσουν, αναλόγως των δυνάμεων τους και των προθέσεών ενός εκάστου. Brand name ΑΟΑΝ.

Mechanical Solutions

Αυτή είναι η προίκα που σας παραδίδετε αγαπητά και αξιότιμα νέα μέλη του Δ.Σ την οποία καλείστε να διαχειριστείτε. Παρακαταθήκη ευθύνης που απαιτεί σύνεση και φρόνηση η οποία σας χαρακτηρίζει και συγχρόνως αποτελεί εχέγγυα για την πρόοδο της Ομάδας που η πόλη μας σας εμπιστεύθηκε να πηδαλιουχήσετε  στα επόμενα χρόνια.

Είμαστε ευγνώμονες και σας ευχαριστούμε τόσο η  μετριότητά μου όσο και οι συμπολίτες μας, γιατί αναλάβατε την  ευθύνη να διοικήσετε την Ομάδα και να τη βγάλετε από το διοικητικό αδιέξοδο, που για λίγο καιρό είχε περιπέσει. Έχω γράψει και υποστηρίξει ότι κάθοδος  της Ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου θα σήμαινε μαρασμός  και αποδόμηση όλου του έργου, που με κόπο και αγωνίες εχει πραγματοποιηθεί σε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η προσπάθεια σας θα απαιτήσει να αφιερώσετε κόπο, μόχθο, προσωπικό και επαγγελματικό χρόνο προκειμένου να διαχειριστείτε τα θέματα του ποδοσφαιρικού σωματείου μας, που έχουν σχέση με το έμψυχο υλικό (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φίλαθλο κόσμο κι άλλους αστάθμητους παράγοντες) και φυσικά την εξοικονόμηση πόρων, που χωρίς αυτούς δε θα  μπορέσει να λειτουργήσει το Σωματείο. Είστε νέοι, έχετε παλμό, όρεξη, δυναμισμό και αγάπη για την ομάδα. Κάποια από τα μέλη του Δ.Σ έχουν φορέσει τη φανέλα της. Την έχουν τιμήσει και ποτίσει με ιδρώτα και αίμα. Όλα αυτα τα γνωρίσματά σας αποτελούν εγγύηση για μια καλή πορεία. Προσοχή!!!! στους απρόβλεπτους παράγοντες, που ίσως προκύψουν και ο αυθορμητισμός σας  σε σχέση με την εμπειρία σας δεν τους αντιληφθεί. Το τερέν είναι σκληρό. Παροτρύνω όλους μας να σταθούμε με θετικό  λογισμό, σκέψη  και καλοπροαίρετη κρητική στη μεγάλη προσπάθεια που καλείστε να καταβάλετε για να φέρετε εις πέρας όσας προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους της Ομάδας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας, πολλές υπομονές και αντοχές. Όποιες δυσκολίες, που ίσως προκύψουν, να τις αντιμετωπίσετε με πνεύμα κατανόησης, συναίνεσης και αγάπης. Να τις υπερκεράσουν οι χαρές τις οποίες θα περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας, όχι ως απλοί θεατές, αλλά ως συνοδοιπόροι στο έργο σας. Όλοι μαζί όχι μόνο στις νίκες αλλά και στις ήττες, όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες.

Θα είμαι ταπεινά κοντά σας. Άξιοι !!!!!

Εγκαρδίως

παπα Γιώργης Τζαβλας 

Εκπαιδευτικός 

Οικογενειακός Συστημικός Σύμβουλος & Νοημόνων Συστημάτων 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button