Nbaxevanis

Europlan
KOSA
AGORA

«Μπακάλικο του Λαγού»: Πρωτότυπες γεύσεις βουτύρου από ξηρούς καρπούς

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Με νέες προσθήκες συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων του το «Μπακάλικο του Λαγού».

Από τις πλέον παραδοσιακές ελληνικές συνταγές έως τις πιο σύνθετες και πρωτότυπες γεύσεις, τα γλυκά αλείμματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός πλούσιου γευστικού ταξιδιού. Μαρμελάδες και μέλια απλωμένα σε ψωμί, ως συνοδευτικά τυριών για τους πιο απαιτητικούς ή ως συστατικά- κλειδιά στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, είναι ορισμένοι μόνο από τους τρόπους που μπορούμε να τα απολαύσουμε.

NOVA

Η εταιρεία από τις Σέρρες «Ελληνικός Καρπός», παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα από ξηρούς καρπούς, που είναι κατάλληλα και για vegan διατροφή.

*Θα μας βρείτε στην οδό Χορτατσών 15, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και στο τηλέφωνο 28410-90024*

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα η «Ελληνικός Καρπός» έβγαλε στην αγορά τα προϊόντα:

  • Αμυγδαλοβούτυρο: ένα 100% φυσικό προϊόν, που διατηρεί όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πρόκειται για ένα τρόφιμο φυτικής προέλευσης, το οποίο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, στοιχεία απαραίτητα στην καθημερινή διατροφή.
  • Φουντουκοβούτυρο: αποτελεί ένα 100% φυσικό προϊόν, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που διατηρεί έντονα τα αρώματα του φουντουκιού.
  • Κάσιους βούτυρο: το 100% φυσικό προϊόν από κάσιους.

Από την εταιρεία κυκλοφορεί επίσης βούτυρο φιστικιού με ατόφια τη γεύση του φιστικιού αραχίδα, κατάλληλο ως άλειμμα στο ψωμί ή σε φρυγανιά και για ζαχαροπλαστική.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button