Nbaxevanis

Europlan
KOSA
CNA ΘΕΜΑ

Ελούντα | Η αδιαφορία και η αναισθησία ζει και βασιλεύει | Photos

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Το ρεπορτάζ του CNA News, ύστερα από αρκετές καταγγελίες για το ίδιο θέμα δείχνει αυτή την απαράδεκτη κατάσταση σε αρκετά σημεία στην Ελούντα. Τελικά, η απόδειξη είναι μπροστά στα μάτια μας. Ενώ υπάρχει μία συνεχής προσπάθεια μαζέματος και νοικοκυρέματος όσον αφορά στα απορρίμματα, μπάζα, χόρτα και κλαδιά, από το αρμόδιο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Γιώργο Βάρδα, κάποιοι τρολλάρουν την κοινωνία, προωθώντας την αδιαφορία και την αναίσθησία, δημιουργώντας όλα αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Είναι αυτοί που σήμερα μολύνουν το περιβάλλον αδιαφορώντας για την κοινωνία, τους ανθρώπους και εκ των υστέρων θα είναι αυτοί που θα φωνάζουν, θα διαμαρτύρονται και θα παραπονιούνται ότι δέχτηκαν πρόστιμο για τις πράξεις τους.

NOVA

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, έχει ήδη τοποθετήσει ενημερωτικές πινακίδες που υποδηλώνουν ξεκάθαρα ότι κάποια πράγματα απαγορεύονται. Σε λίγες εβδομάδες θα υποδεχτούμε τους πρώτους επισκέπτες. Προφανώς αυτοί που δημιουργούν αυτή την εικόνα, δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους. Ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Η απλή λογική λέει ότι η ντροπή θα είναι δική τους.

Ολοι ξέρουν ποιοι είναι. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι σε όλο αυτό, συμμετέχουν και επαγγελματίες της περιοχής. Σύντομα ο Δήμος πρέπει να λάβει μέτρα, και θα πρέπει να αποστείλλει τα σχετικά…, για τις συνεχόμενες παρανομίες τους.-

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button