Nbaxevanis

Europlan
KOSA
AGORA

Κατασκευή eshop: Ομορφο design και με πλήρη υποστήριξη – Μάθετε περισσότερα

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Η όμορφη εμφάνιση, η ταχύτητα και η ευκολία στην πλοήγηση, είναι τα τρία σημαντικά κριτήρια που προσέχουμε στη κατασκευή ενός eshop στη Media House.

Αυτά τα τρία στοιχεία, θα είναι το σημαντικότερο σας πλεονέκτημα στη προσέγγιση των πελατών σας και στη παραμονή τους στο eshop σας.

NOVA

Σε περίπτωση που επιλέξετε κατασκευή eshop με custom design (παραμετροποιημένη εμφάνιση), ώστε να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό, είμαστε και πάλι μαζί σας. Οι γραφίστες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Όλα τα γραφικά του eshop σας (δομή, κουμπιά, εικονίδια κ.α.) θα είναι μοναδικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Τέλος, στην περίπτωση που δεν έχετε λογότυπο, κατασκευάζουμε εμείς την εταιρική σας ταυτότητα (δείτε εδώ), ώστε να συνάδει και με το σχεδιασμό του eshop σας.

Responsive Design

Οι χρήστες του ίντερνετ συνδέονται όλο και περισσότερο από φορητές συσκευές (tablet, κινητά). Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μια ομοιογενή και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από την συσκευή με την οποία αναζητούν πληροφορίες για τα προϊόντα σας.

Mechanical Solutions

Σε κάθε μορφή εμφάνισης που σας προτείνουμε, ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής με την οποία πλοηγείται κάποιος επισκέπτης.

Το Responsive Design στη κατασκευή eshop είναι απαραίτητο ώστε το eshop σας να είναι φιλικό σε Smartphones και Tablets συσκευές, προσφέροντας ευκολία στην πλοήγηση και διασφαλίζοντας την καλαισθησία στην παρουσίαση των προϊόντων σας καθώς και την παραμονή των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Google Analytics

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία-ανάγκη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του.

Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κινήσεις των επισκεπτών σας ανά χρόνο, μήνα, εβδομάδα, ημέρα ακόμα και κάθε χρονική στιγμή. Επίσης θα μπορείτε να γνωρίζετε το μέσο χρόνο παραμονής, ποσοστό εγκατάλειψης, σελίδες-προϊόντα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κ.α.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιβλέπετε από ποιες πηγές (π.χ. facebook, instagram κ.α.) προήλθαν οι πωλήσεις στο eshop σας όπως επίσης και το ποσοστό κέρδους. Έτσι θα γνωρίζετε σε ποια προωθητικά μέσα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και διαφημιστικό budget. Ένας σύμβουλος μας θα σας εκπαιδεύσει δωρεάν ώστε να χειρίζεστε με άνεση το Google Analytics!

Φιλοξενία eshop σε ασφαλείς και ταχύτατους servers

Η λειτουργία του eshop σας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις και η ομάδα μας φροντίζει για ημερήσια ή εβδομαδιαία backup.

Τέλος στη κατασκευή eshop περιλαμβάνεται δωρεάν και SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών με το online κατάστημά σας αλλά και να διασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων.

Εύκολο checkout (πληρωμή)

Με το One Page Checkout οι πελάτες σας θα μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Επίσης θα μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την αγορά τους ως επισκέπτες χωρίς να μπουν στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού εφόσον δεν το επιθυμούν.

Στους τρόπους πληρωμής το eshop σας θα υποστηρίζει αντικαταβολή, πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, paypal και τραπεζική μεταφορά!

Τέλος εφόσον ολοκληρώσει κάποιος την παραγγελία ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα με τον κωδικό της παραγγελίας όπως επίσης και αυτοματοποιημένο ενημερωτικό email με τα απαραίτητα στοιχεία της παραγγελίας.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Ζητήστε μία προσφορά από την εταιρεία μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Πατήστε εδώ)

ή μέσω email στο info@mediahouse.gr 

ή στο γραφείο μας στην οδό Μελετίου Μεταξάκη 9 στον Άγιο Νικόλαο.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button