Europlan
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: 58χρονη έχασε χρήματα από αγγελία στο facebook

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Η διαδικτυακή απάτη συνεχίζει να αποτελεί σοβαρό πρόβλημα στην Κρήτη, με πολίτες να πέφτουν θύματα επιτήδειων που εκμεταλλεύονται τη διαδικτυακή αγοραπωλησία.

Αυτή τη φορά, μια 58χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο προσπάθησε να αγοράσει αυτοκίνητο αξίας 2.000 ευρώ, το οποίο είχε εντοπίσει σε αγγελία στο Facebook.

Η υποτιθέμενη πωλήτρια την έπεισε να καταβάλει 200 ευρώ ως προκαταβολή, προκειμένου να δεσμεύσει το όχημα. Ωστόσο, αφού η καταβολή των χρημάτων ολοκληρώθηκε, η πωλήτρια εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τα χρήματά της.

NOVA

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να εντοπίσουν την απατεώνισσα.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button