Europlan
ΔΙΕΘΝΗ

Εκεχειρία στη Γάζα: Θα αφεθούν 737 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι με αντάλλαγμα 33 Ισραηλινούς ομήρους

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Το Ισραήλ θα αφήσει ελεύθερους 737 Παλαιστίνιους κρατούμενους με αντάλλαγμα 33 Ισραηλινούς ομήρους κατά την πρώτη φάση της συμφωνίας εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας, την οποία ενέκρινε το Σάββατο η ισραηλινή κυβέρνηση, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, «η κυβέρνηση ενέκρινε την απελευθέρωση 737 φυλακισμένων και κρατούμενων με καθεστώς διοικητικής κράτησης», επεσήμανε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Μεταξύ των κρατουμένων που αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι είναι ο Ζακάρια Ζουμπέιντι, υπεύθυνος για πολλές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών και πρώην επικεφαλής των Ταξιαρχιών αλ Άκσα, της ένοπλης πτέρυγας της Φάταχ, ο οποίος απέδρασε από ισραηλινή φυλακή το 2021.

NOVA


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button