Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Καρέ – καρέ η διάσωση λουόμενου τουρίστα από σέρφερ | +Video

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Ενας σέρφερ έσωσε τουρίστα ο οποίος κινδύνευσε να πνιγεί στη θάλασσα στον Πλατανιά Χανίων. Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που σέρφερ καλούνται να σώσουν λουόμενο από πνιγμό σε θαλάσσια περιοχή του νομού.

Το περιστατικό συνέβη χτες Πέμπτη στον Πλατανιά, όταν ένας υπέρβαρος τουρίστας επιχείρησε να κολυμπήσει με αρκετό κυματισμό, παρά τις συστάσεις των αθλητών που έκαναν σερφ στην περιοχή και τον προέτρεπαν να αποφύγει το κολύμπι υπό αυτές τις συνθήκες.

NOVA

Δε χρειάστηκε πολλή ώρα για να επαληθευτούν οι φόβοι τους. Αμέσως μόλις διαπίστωσαν ότι ο τουρίστας βρισκόταν σε κίνδυνο, έσπευσαν να τον βοηθήσουν ανασύροντάς τον με ασφάλεια στην ακτή.



ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Δεν είναι λίγες οι φορές που σέρφερ στον Σταλό και τον Πλατανιά πηγαίνουν στην παραλία για να απολαύσουν το άθλημά τους και καταλήγουν σε ρόλο εθελοντή διασώστη, βοηθώντας λουόμενους που κινδυνεύουν με πνιγμό. Τα περιστατικά πολλά, τόσο κατά τη θερινή περίοδο, μετά τη λήξη της βάρδιας των ναυαγοσωστών, όσο και κατά την περίοδο που εκτείνεται από τις αρχές Οκτωβρίου και μετά, που οι παραλίες μένουν χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη.

Είναι ενδεικτικό ότι μόλις τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχουν γίνει στις συγκεκριμένες περιοχές, 6 διασώσεις λουομένων από σέρφερ.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button