Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου για τα περιβαλλοντικά ζητήματα του Δήμου Ιεράπετρας

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Ανδρουλάκη, σχετικά με τη διαχείριση των περιβαλλοντικών ζητημάτων του Δήμου Ιεράπετρας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, Μανώλης Φραγκούλης, ο Γενικός Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης, Μαρίνος Κριτσωτάκης, η Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Άννα Καγιαμπάκη, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Λασιθίου, Μανώλης Ρουκουνάκης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβαλλοντικού και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δημήτρης Δασενάκης, ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ιεράπετρας, Γιώργος Μαράκης και στελέχη υπηρεσιών.

NOVA

Συζητήθηκε η διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που δημιουργούνται στην Ιεράπετρα από τα υγρά απόβλητα και τους αέριους ρύπους, από το πυρηνελαιουργείο που λειτουργεί στην περιοχή, καθώς και η ενεργοποίηση του ελεγκτικού μηχανισμού, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων πριν από την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button