Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

«Στην Πράξη», Χάρης Αλεξάκης: «Τελικά ποιος διοικεί αυτό τον Δήμο»

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Σοφίας Καραμανώλη  έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής και αντοχής, όπως ορίζει ο θεσμικός και δημοκρατικός ρόλος των αιρετών εκπροσώπων που το συνθέτουν και ο σεβασμός που οφείλει ως πρόεδρος του οργάνου στην αποστολή και εντολή που τους έχει δώσει ο δημότης. Αλλά και στην εντολή και εξουσιοδότηση που έχει από τα μέλη του οργάνου στο οποίο προεδρεύει!

Στη σημερινή, εξαιρετικά κρίσιμη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το μέτρο περιοδικού περιορισμού της κυκλοφορίας στον Άγιο Νικόλαο, για ακόμα μια φορά βρέθηκα αντιμέτωπος  με την αλαζονεία της εξουσίας που ασκεί, καθώς δεν μου επέτρεψε να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου ή να θέσω τα ερωτήματα που εκφράζουν τις ανησυχίες και τη φωνή των δημοτών. Είναι η πολλοστή φορά που το κάνει. Η φίμωση της αντιπολίτευσης αποτελεί πλέον καθημερινή πρακτική, και η εκκωφαντική σιωπή του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής μόνο ως συνενοχή μπορεί να εκληφθεί, καθώς παρακολουθούν σιωπηλά αυτή τη εκτροπή.

NOVA

Αντί η πρόεδρος να προστατεύει το δικαίωμα της μειοψηφίας να εκφράσει τις απόψεις της, η μόνη της μέριμνα είναι να περάσει αδιαμαρτύρητα τις δικές τους  αποφάσεις.

Η συμπεριφορά και νοοτροπία της κ. Καραμανώλη ως προέδρου, να παρεμποδίζει συστηματικά μην επιτρέποντας  στη μειοψηφία να εκφραστεί, ενώ μεριμνά για λήψη  αποφάσεων, όπως της απομάκρυνση των  κάδων απορριμμάτων μπροστά από ιδιοκτησία της. Η ο αυθαίρετος αποκλεισμός  θεμάτων από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ οφείλει να τα φέρει, συνιστούν κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Δημοσιεύει τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου αυτούσια στον τύπο εκμεταλλευόμενη την θέση της και πολλά άλλα. Στο τέλος θα αλλάξει  και το χρώμα του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο όπου αθλείται, επειδή δεν της αρέσει!

Η συμπεριφορά της προέδρου έδειξε ότι έχει χάσει τον αυτοέλεγχο της και πλήττει το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η δημοκρατία έχει παραγκωνιστεί και η αλαζονεία κυριαρχεί. Με την ίδια ως αυτουργό. Τελικά, ποιος διοικεί αυτόν τον Δήμο;

Mechanical Solutions

Για το συνδυασμό «Στην Πράξη»

Χάρης Αλεξάκης 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button