Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΛΛΑΔΑ

Ιδρύονται 4 νέες Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων σε Χανιά, Ζάκυνθο, Πύργο και Χαλκίδα

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Την ίδρυση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τεσσάρων 4 νέων μονάδων ΕΜΟΔΕ (Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων) σε Ζάκυνθο, Πύργο, Χαλκίδα και Χανιά, εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός σήμερα από το βήμα της Βουλής.

Το έργο τους θα είναι «προκατασταλτικό» και με ειδικά καθήκοντα, και θα πηγαίνουν εκεί που πρέπει και με τα μέσα που θα διαθέτουν, τα οποία θα είναι οπτικά, κατασβεστικά, drones για την εποπτεία και άλλος υπερσύγχρονος εξοπλισμός.

NOVA

Το σχέδιο του υπουργείου είναι το καλοκαίρι να είναι διαθέσιμοι οι δασοκομάντος στο σύνολό τους. Επισημαίνεται ότι είχε δρομολογηθεί ήδη η πρόσληψη δασοκομάντος στο Ηράκλειο, αλλά το Υπουργείο, αντιλαμβανόμενο τις ιδιαίτερες γεωμορφολογικές συνθήκες που υπάρχουν στα Χανιά, καθώς και την απόσταση από το Ηράκλειο, αποφάσισε, όπως εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός σήμερα από το βήμα της Βουλής, τη δημιουργία αντίστοιχου σώματος και στα Χανιά.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button