Nbaxevanis

Europlan
KOSA
SPORTSΚΡΗΤΗ

17ο τουρνουά Porto Elounda Pro-Am: Πανηγυρικές διακρίσεις και χαρούμενες στιγμές στον κόσμο του γκολφ

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Η Κρήτη έχει μπει στον παγκόσμιο χάρτη του γκολφ από το 1994, χάρη στο γήπεδο 9 οπών του Porto Elounda Golf & Spa Resort, ενώ από το 2002 διαθέτει και το διεθνώς αναγνωρισμένο γήπεδο 18 οπών της Χερσονήσου.
Στα γήπεδα αυτά έλαβε χώρα, μεταξύ 4-6 Οκτωβρίου, το 17ο τουρνουά Porto Elounda Pro-Am, με συμμετοχή ομάδων που αποτελούνταν η καθεμία από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες αθλητές.

Χάρη στο σύστημα χάντικαπ, το άθλημα επιτρέπει σε παίκτες κάθε επιπέδου να ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις, κι έτσι τα έπαθλα δεν κερδίζουν απλώς οι καλύτεροι αλλά εκείνοι που έπαιξαν καλύτερα εκείνες τις ημέρες.

NOVA

Νικήτρια στον ομαδικό αγώνα του γηπέδου της Χερσονήσου αναδείχθηκε η ομάδα της Aegean Airlines, ηγούμενη από τον επαγγελματία Ευγένιο Παπαδόπουλο, κερδίζοντας στο νήμα την ομάδα του Ομίλου Γκολφ Κρήτης, με επικεφαλής τον επαγγελματία Henrik Engdahl.

Στον ατομικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Ελούντας, νικητής μεταξύ των επαγγελματιών αναδείχθηκε ο Θέμης Γκίνης, με νέο ρεκόρ γηπέδου (-3), ενώ μεταξύ των ερασιτεχνών πρώτευσε ο Ντίνος Μαλτεζάκης.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Επιπλέον, φέτος διεξήχθη για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Aegean Airlines και αγώνας foot-golf, με μπάλες ποδοσφαίρου και μεγάλες τρύπες στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο γκολφ της Ελούντας. Συμμετείχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος που κέρδισε το Euro 2004 Τάκης Φύσσας, Γιούρκας Σεϊταρίδης , Αγγελός Μπασινάς, Σωτήρης Κυργιάκος, Γιάννης Γκούμας σε ζευγάρια με γκολφέρ του αγώνα. Νικήτρια, μετά από ισοπαλία και μπαράζ, αναδείχθηκε η ομάδα των Σωτήρη Κυριάκου – Παναγιώτη Σαμπαζιώτη.

Όπως κάθε χρόνο και σε κάθε γεγονός γκολφ στην Ελλάδα, μεγάλος χορηγός ήταν η AEGEAN Airlines, καθώς και η Hertz-Autohellas του ομίλου Βασιλάκη, ενώ σημαντικές χορηγίες έδωσαν οι μεγάλοι συνεργάτες του Porto Elounda Golf & Spa Resort: στον τομέα ηλεκτρισμού η Elpedison, στις κατασκευές η GMG Construction, και στις κεντρικές μηχανολογικές υποδομές η Sychem. Κρασιά πρόσφερε το Κτήμα Κοκοτού, μπίρες η Heineken, αναψυκτικά η Coca-Cola 3E, και καφέ η Nespresso. Το λάδι στα τραπέζια πρόσφερε η Vedema και τα καλλυντικά στα λουτρά η Apivita. Τα έπαθλα δημιούργησε και πρόσφερε ο οίκος Βουράκη. Τα έντυπα πρόσφερε το τυπογραφείο Λαυρεντάκη.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button