Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Elounda Hills: Ολοκληρώνεται η διαδικασία ωρίμανσης μόλις δημοσιευθεί το ΦΕΚ

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Τη δημοσίευση σε ΦΕΚ περιμένει εκείνη η υπουργική απόφαση που ολοκληρώνει τη διαδικασία ωρίμανσης του project Elounda Hills για την κατασκευή σε αλλεπάλληλες φάσεις εκατοντάδων παραθεριστικών βιλών στην ομώνυμη χερσόνησο της Κρήτης.

Και το project έχει λάβει ειδικό σχέδιο χωρικής ανάπτυξης στρατηγικής επένδυσης με Προεδρικό Διάταγμα και προσφάτως και τη δεύτερη απαραίτητη έγκριση του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης της κυβέρνησης.

NOVA

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοραστικό ενδιαφέρον για τις πρώτες βίλες είναι εντονότατο, ενώ για κάποιες από αυτές έχουν ήδη υπογραφεί προσύμφωνα. Πρόκειται για project που προωθεί ο Ρώσος επιχειρηματίας Βιτάλι Μπορίσοφ, ο ισχυρός άνδρας του Mirum Group. Η πλήρης ανάπτυξη του project έχει προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 700.000.000 ευρώ, ενώ για τα πρώτα στάδιά του έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από ίδια κεφάλαια, τραπεζικό δανεισμό και χαμηλότοκα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Πηγή
Κυριακάτικη δημοκρατία

Σχετικά άρθρα

Back to top button