Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαρινέλλα: Μια αέναη «θεά» στη Μονή Τοπλού – 27 Ιουλίου 2024 | +Video

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Πώς να μην εκπλαγεί κανείς όταν βλέπει, από απόσταση αναπνοής, ένα τέτοιο φαινόμενο, μια γυναίκα που διανύει την 9η δεκατετία της ζωής της, μια σπουδαία καλλιτέχνη που έχει διαγράψει μια καριέρα 65 ετών και βάλε, να σαρώνει τη σκηνή, για περισσότερη από μιάμιση ώρα, με απίστευτο κέφι και διάθεση, να ερμηνεύει με μια φωνή ανέγγιχτη σχεδόν από τον χρόνο, να επικοινωνεί ασταμάτητα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της αλλά και με τον κόσμο, να ξεσηκώνει και να συγκινεί με την ίδια ευκολία.

Μία μοναδική συναυλία στον επιβλητικό χώρο της Ιεράς Μονής Τοπλού στη Σητεία, έδωσε η Μαρινέλλα το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και ελεύθερη είσοδο.

NOVA

Σ’ ένα από τα πιο ιστορικά θρησκευτικά μνημεία του νησιού, η σπουδαία ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή καλλιτεχνική πορεία και προσωπικότητα σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι στον ιερό και υπερβατικό χώρο της Μονής Τοπλού.

Η Μαρινέλλα, έχει καταγραφεί ως “Μύθος” της ελληνικής μουσικής με πάνω από έξι δεκαετίες μουσική παρουσία. O χαρακτηρισμός της δόθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους ειδικούς, λόγω του μεγέθους της καλλιτεχνικής πορείας και της ισχυρής διάδρασης που διατηρεί με το κοινό σε ολόκληρη την καλλιτεχνική της διαδρομή.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button