Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

«Λασιθιώτικο Κάλεσμα»: Αλλού βαρούν τα τύμπανα και αλλού γίνεται …ο γάμος !!!

Σκοπιμότητα προκειμένου να καλυφθούν οι ΑΛΧΗΜΙΕΣ και οι «ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ στο Οροπέδιο Λασιθίου.

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Δεν μπορούν να μέμφονται απατεώνες και κλέφτες. Σχετικά με το θέμα των μεταδημοτεύσεων φυσικά και δεν υφίσταται δόλος, ούτε καν ζήτημα, όταν από τις ελεγχόμενες μεταδημοτεύσεις τις οποίες η παράταξη του κ. Αθανασάκη επικαλείται, οι περισσότερες αποδεδειγμένα αφορούν ακόμα και υποψηφίους του κ. Αθανασάκη, καθώς και συγγενείς πρώτου ή δεύτερου βαθμού (εξ αίματος-αγχιστείας) των υποψηφίων δημοτικών ή κοινοτικών συμβούλων της παράταξης του κυρίου Αθανασάκη (και μάλιστα  χωρίς καν να προσμετρούνται οι προφανείς ψηφοφόροι).

Σηκώνουν σκόνη επιλέγοντας σκόπιμα ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ και τοξικότητας στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ μοναδικός σκοπός τους είναι να προκαταβάλουν την απόφαση των αρχών και κυρίως να στρέψουν την προσοχή και τους προβολείς της δημοσιότητας αφήνοντας στο σκοτάδι την κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου για τα πτωτοφανή τεκταινόμενα στο Δήμο, όπως απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, πληρωμές χωρίς αντίκρισμα, κλπ..

NOVA

Μιλούν για «τσίπα» και για απάτη, ποιοί;

  • αυτοί που έχουν μέχρι τώρα προβεί σε απευθείας αναθέσεις άνω των 000.000,00 € (δύο εκατομμυρίων ευρώ), επιφέροντας με αυτόν τον τρόπο στον Δήμο ζημιά άνω των 300.000,00€ ;
  • αυτοί που τώρα και μήνες έχουν πληρώσει 000,00 € (πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ) για το έργο των βραχοστερεώσεων στο Δικταίο Άντρο χωρίς καν να έχει ξεκινήσει το έργο μέχρι τώρα; Και έχουν το θράσος να κατηγορούν την προηγούμενη δημοτική αρχή για δαπάνες που έχουν πραγματοποιηθεί και δεν έχουν πληρωθεί, ενώ αυτοί εξοφλούν εδώ και μήνες εργολάβους που δεν έχουν βιδώσει ούτε «βίδα» στο Λασίθι.
  • αυτοί που έχουν αναγάγει τις «δουλίτσες» σε προτεραιότητα τους όπως οι απευθείας αναθέσεις πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τον νυν δήμαρχο, σε συμβουλευτική εταιρεία αδελφού νυν αντιδημάρχου ;
  • αυτοί που καταργούν δαπάνες που αφορούν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις αναπλάσεις των οικισμών, τις απομαγνητοφωνήσεις των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου, και μεταφέρουν τις πιστώσεις για να μοιράζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για συμβουλευτικές υπηρεσίες και drone ; 
  • αυτοί που ευαγγελίζονται ότι ο Δήμος δεν έχει λεφτά – και όμως λεφτά υπάρχουν για τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ του νέου δημάρχου, ενώ συγκεκριμένα στην εταιρεία του αδελφού του αντιδημάρχου κυρίου Περισυνάκη με τρείς διαδοχικές απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών ύψους η κάθε μία:

Α) 18.600,00 € (δεκαοκτώ χιλιάδων εξακοσίων ευρώ)

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΔΑ 91ΚΟΩΞΩ-ΒΜΦ.

Β) 24.800,00 € (εικοσιτεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ)

Mechanical Solutions

ΑΔΑ 90ΖΜΩΞΩ-5ΧΖ.

Γ) 18.600,00 €, (δεκαοκτώ χιλιάδων εξακοσίων ευρώ)

ΑΔΑ 9ΨΜ0ΩΞΩ-9ΗΩ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 62.000,00 € απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία του αδελφού του νυν αντιδημάρχου κ.Μάνου Περισυνάκη (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Μ.Ε.Π.Ε. Α.Φ.Μ. 998189810 όπως αναφέρεται στο Διαύγεια), που έγιναν την ίδια ημέρα -23 Σεπτεμβρίου 2024-, και στην ίδια εταιρία, όπου ο νυν αντιδήμαρχος υπήρξε επίσης και μέτοχος.

Δυστυχώς πλέον, βάλλουν κατά της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας του δήμου, που με πολύ δουλειά και κόπο κατάφερε να ανακτήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Εννέα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, η πρωτοφανής έλλειψη οράματος, σχεδίου, διεκδικητικότητας για εξασφάλιση πόρων, έλλειψη σεβασμού και ήθους, δεν μπορεί να καλυφθεί με επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σπίλωσης της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Η περίοδος χάριτος για τους δημότες του Οροπεδίου Λασιθίου έχει τελειώσει !!!

Η συντακτική ομάδα της δημοτικής παράταξης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου «Λασιθιώτικο Κάλεσμα»


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button