Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Δυο άνδρες επιχείρησαν να απαγάγουν γυναίκα

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Προσπάθεια απαγωγής της από δύο άνδρες στην περιοχή που μένει στην Κρήτη περιέγραψε στο Mega μία γυναίκα από το Ηράκλειο.

Όπως είπε, ήταν σε κεντρικό δρόμο όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο άνδρες- Ρομά, όπως αναφέρθηκε- που πήγαν να την απαγάγουν: «Διαπιστώνω σε ένα σκοτεινό στενό έναν στα αριστερά μου, σαν να ήταν τσιλιαδόρος. Την ώρα που προσπαθούσα να ελέγξω το στενό για να περάσω το σταυροδρόμι ακούω μία φωνή πνιχτή και βλέπω έναν τύπο σκυφτό, με μία λάμα περίπου 20 πόντους. Με παρότρυνε να μπω σε ένα αυτοκίνητο, που ήταν μέσα στο στενό».

NOVA

«Μπες μέσα στο αυτοκίνητο’, μου έκανε. Του λέω ‘να σας δώσω τα λεφτά μου’. ‘Όχι, μπες, μπες’, μου είπε χαμηλόφωνα». Τότε ήταν που οι δύο άνδρες της επιτέθηκαν και επιχείρησαν να την βάλουν με τη βία στο όχημα, με την γυναίκα να αντιστέκεται χρησιμοποιώντας τεχνικές Krav Maga.

«Του χτυπάω το χέρι κι έφυγε το μαχαίρι. Τον χτύπησα στα αχαμνά. Εκείνη την ώρα συγχρόνως ήρθε ο άλλος και με σήκωσε από τη μέση με τα χέρια να με βάλει στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς για μένα, στην αρχή η τεχνική που ξέρω να κάνω δεν έπιασε, γιατί προσπαθούσε να με σύρει, να με πάει σηκωτή στο αυτοκίνητο».

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

«Την ώρα που πήγε να με βάλει στο αυτοκίνητο ξαναέκανα την τεχνική κι έπιασε. Λύνεται η λαβή, του πήρα το τσαντάκι μου και έτρεχα».

Η γυναίκα κατήγγειλε την επόμενη ημέρα το περιστατικό στις αρχές.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button