Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας: Συγκεντρώνουν σχολικά είδη για μαθητές που τα έχουν ανάγκη

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να στηρίξει τους μαθητές που χρειάζονται βοήθεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, οργανώνουν τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και τσαντών για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

NOVA

«Σε λίγες ημέρες αρχίζει η νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας συγκεντρώνουμε σχολικά είδη και τσάντες για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου για τις οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στη Δομή.

Καθημερινά, από 09:00 έως 14:00 και για όλο τον μήνα, όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει σχολικές τσάντες (σε καλή κατάσταση, αν είναι μεταχειρισμένες), διάφορα σχολικά είδη και γραφική ύλη (κασετίνες, στυλό, μολύβια, γόμες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια κ.λπ.) στο χώρο της Δομής, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Καλούμε φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις και πολίτες να ανταποκριθούν στη δράση αυτή και να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε οι μαθητές να πάνε στο σχολείο με χαμόγελο και τη σχολική τους τσάντα γεμάτη!

Σας ευχαριστούμε!

Mechanical Solutions

Ο συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος».


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button