Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Διπλή διάσωση σε παραλία των Μαλίων – Πατέρας και κόρη παρασύρθηκαν από τα κύματα

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Πατέρας και κόρη πάλεψαν με τα κύματα κινδυνεύοντας να πνιγούν σε παραλία των Μαλίων, με τους ναυαγοσώστες για άλλη μια φορά να σπεύδουν και να τους σώζουν τη ζωή.

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο (17/8) στην παραλία Κλωτζανή, όπου ναυαγοσώστες από τη Σχολή “Ωκεανίς” αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία το διπλό αυτό περιστατικό διάσωσης.

NOVA

Στην περιγραφή τους οι ίδιοι αναφέρουν: Σήμερα, Σάββατο 17 Αυγούστου 2024, στην παραλία Κλωτζανή, οι ναυαγοσώστες μας αντιμετώπισαν ένα σοβαρό περιστατικό διπλής διάσωσης, όταν ισχυροί άνεμοι και ισχυρά ρεύματα (με κόκκινη σημαία να υπάρχει στον πύργο) παρέσυραν δύο τουρίστες από την Αυστρία, μια 33χρονη μαζί με τον πατέρα της.

Η ναυαγοσώστριά μας που βρισκόταν στον πύργο της παραλίας εντόπισε το περιστατικό και ειδοποίησε αμέσως μέσω ασυρμάτου την ομάδα περιπολίας των ναυαγοσωστών.  Η ομάδα περιπολίας έσπευσε άμεσα στο σημείο με το τζετ-σκι, όπου κατάφερε να προσεγγίσει και να διασώσει τους δύο παρασυρόμενους λουόμενους.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Η 33χρονη, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το νερό. Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τους ναυαγοσώστες μας να την βάζουν θέση ανάνηψης με αποτέλεσμα να επανέλθει στις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια, κλήθηκε ασθενοφόρο που την παρέλαβε για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα και το Λιμενικό Σώμα.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button