Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Η παγίδα που αποκάλυψε τη δράση του 31χρονου καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
Cosmos

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση ασέλγειας ενός 31χρονου αναπληρωτή καθηγητή σε βάρος μιας 12χρονης μαθήτριας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη αδερφή της 12χρονης, η οποία έχει αναπηρία, κατέγραψε τις ασελγείς πράξεις του καθηγητή με το κινητό της τηλέφωνο.

NOVA

Ο καθηγητής επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας την Τετάρτη, 12 Ιουλίου, και παρέμεινε εκεί από τις 13:40 έως τις 15:35. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, φέρεται να διέπραξε δύο φορές γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης. Η 14χρονη αδερφή της κατάφερε να καταγράψει τη δεύτερη πράξη.

Η μητέρα των κοριτσιών κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, προσκομίζοντας το καταγεγραμμένο υλικό ως αποδεικτικό στοιχείο. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και έχει κατασχέσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του καθηγητή από το σπίτι του, ενώ παράλληλα διέταξε ιατροδικαστική εξέταση για την ανήλικη.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε τη φιλική και επαγγελματική σχέση που είχε με τον πατέρα του κοριτσιού. Γνώριζε ότι ο πατέρας θα απουσίαζε από το σπίτι και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button