Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

«Στην Πράξη»: «Καταδικάζουμε την σύλληψη τριών επαγγελματιών της πόλης μας»

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Ο Δημοτικός Συνδυασμός “Στην Πράξη” εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και καταδικάζει απερίφραστα τη σύλληψη τριών επαγγελματιών της πόλης του Αγίου Νικολάου στις 23:30, με την κατηγορία της ηχορύπανσης.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής και έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και στους επαγγελματίες της περιοχής.

NOVA

Οι επαγγελματίες αυτοί, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην εστίαση και την ψυχαγωγία, συμβάλλουν καθημερινά στην οικονομική ανάπτυξη και την τουριστική προβολή του Αγίου Νικολάου. Η σύλληψη επαγγελματιών της πόλης μας όχι μόνο πλήττει την εικόνα του Αγίου Νικολάου, αλλά και στέλνει ένα λανθασμένο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα ζητήματα της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός “Στην Πράξη” στηρίζει τους επαγγελματίες του Αγίου Νικολάου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματά τους και την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αγοράς αλλά και την «ζωντάνια» της πόλης, αναγνωρίζοντας παράλληλα και την αναγκαιότητα της τήρησης των κανονισμών ηχορύπανσης και προστασίας της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Παράλληλα, αναμένουμε τον απαραίτητο συντονισμό από τη δημοτική αρχή, που μέχρι τώρα έχει μείνει μόνο στις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου. Να σημειώσουμε ότι η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού και Τοπικής Οικονομίας δεν έχει συνεδριάσει ούτε μια φορά από τον Απρίλιο που έγινε ο ορισμός της. Προτρέπουμε τις αρχές να επιδείξουν περισσότερη ευαισθησία και να αναζητήσουν λύσεις που θα εξασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη όλων των πολιτών.

Για το συνδυασμό «Στην Πράξη»

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button