Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Τέσσερις ελεύθεροι και τέσσερις στη φυλακή για την διακίνηση ναρκωτικών

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Λασιθίου οδηγήθηκαν οι οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικώn στην Ιεράπετρα.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, και μετά από μια μαραθώνια διαδικασία απολογιών που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, τέσσερις εκ των κατηγορουμένων αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι

NOVA

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους ασκήθηκαν βαριές ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Την ικανοποίηση του για την ποινική μεταχείριση του εντολέα του ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εξέφρασε ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης στη υπόθεση, κ. Ελευθέριος Κάρτσωνας.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας και τη δούλευε μεθοδικά εδώ και μήνες, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο. Μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας είχαν προχωρήσει στις συλλήψεις της 40χρονης Αλβανίδας στην Ιεράπετρα και του 52χρονου κρητικού στον Άγιο Νικόλαο, ενώ είχαν βρεθεί και κατασχεθεί συνολικά περισσότερα από 10 κιλά χασίς, 24 φιξάκια κοκαίνης και 23.000 ευρώ σε μετρητά. Από τότε οι Αρχές είχαν πληροφορίες για τον κομβικό ρόλο 34χρονου έγκλειστου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να κινούσε τα νήματα μέσα από τη φυλακή.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button