Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, ΕΠΑΛ: Δημιουργία χώρων δημιουργικής απασχόλησης

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ Αγίου Νικολάου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Σχολικής Στέγης κα Μαρία Γάλλου καθώς και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΔΕΔΑΝ) για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο μας για τη δημιουργία χώρων δημιουργικής απασχόλησης για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Σκοπός μας είναι, πέρα από τις διδασκαλίες και το μάθημα, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά και να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σχολείο, με δραστηριότητες που να τους αρέσουν και, στο μέτρο του εφικτού, που να μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι. Επίσης, παρά τη χρήση και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στο σχολείο μας, πιστεύουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με το βιβλίο, να το αφήσουν να τους ταξιδέψει όπως μόνο αυτό μπορεί, να το αγαπήσουν.

NOVA

Στο πλαίσιο αυτό και μεταξύ άλλων, κάνουμε προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν χώρο δημιουργικής απασχόλησης που θα λειτουργεί ως βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, γωνία διαδικτύου, χώρος παρουσιάσεων, προβολών, σύσκεψής, και επιτραπέζιων παιχνιδιών. Έναν χώρο προσβάσιμο και διαθέσιμο σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Με τη βοήθεια του Δήμου Αγίου Νικολάου έγινε τώρα το “πρώτο βήμα” και τοποθετήθηκε η βιβλιοθήκη στην οποία συγκεντρώνονται ήδη και τοποθετούνται όλα τα βιβλία του σχολείου μας.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της υποστήριξης από τον Δήμο Αγίου Νικολάου ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας για την ποιοτική αναβάθμιση των χώρων του σχολείου προς όφελος των μαθητών/τριών μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας στον χώρο του σχολείου μας.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button