Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στην Γερμανία με την ομογένεια

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Την αγάπη και τις ευχές των Κρητικών στους ομογενείς Κρήτες της Ευρώπης και σε ολόκληρο τον κόσμο που διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις μας, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης  κ.κ. Ευγένιος σε συναντήσεις του με ομογενείς στο Μόναχο της Γερμανίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της ομογένειας χοροστάτησε στο Μόναχο στην Θεία Λειτουργία στον Ναό των Αγίων Πάντων ενώ συμμετείχε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες πήραν μέρος μουσικά  συγκροτήματα από την Κρήτη και χορευτικές ομάδες με παραδοσιακούς χορούς.

NOVA

«Είμαστε υπερήφανοι που κρατάτε στο εξωτερικό  ζωντανές τις παραδόσεις μας, που κρατάτε την Κρήτη μας ως σημαία πολύ ψηλά» είπε με συγκίνηση  ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος στους ομογενείς, στους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων τους οποίους και ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα, μετά την Αρχιερατική λειτουργία στον καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων ακολούθησε παραδοσιακή εκδήλωση έξω από το Ναό όπου πήραν μέρος κρητικό συγκροτήματα με τους Γρηγόρη Παραγιουδάκη, Μανόλη Δρύμη,  Μανόλη Δρακάκη και χόρεψαν ομογενείς και τα παιδιά τους με παραδοσιακές στολές.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πολλοί Γερμανοί φίλοι των ομογενών, με τους οποίους αντάλλαξαν ευχές, ενώ εντυπωσιάστηκαν από τα κρητικά έθιμα και βίωσαν την παραδοσιακή φιλοξενία. Επιτυχία επίσης σημείωσε και η εκδήλωση συναυλία που έγινε  το βράδυ του Σαββάτου, παραμονή των Αγίων Πάντων, μετά τον εσπερινό από την χορωδία “Μελωδία.”

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button