Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ο Σύλλογος Εστίασης για την νυχτερινή ζωή στην πόλη – Καλεί Φορείς και Δήμο σε ανοιχτό διάλογο

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

2 χαμένοι μήνες, ατελείωτη αναμονή αποφάσεων, αμέτρητα δελτία τύπου, έξυπνο επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων, πολλές Κασσάνδρες που παίζουν καλά τον ρόλο τους.

Ένας Σύλλογος Εστίασης που προσπαθώντας να προστατέψει τα μέλη του, σε κάθε μήκος και πλάτος του Δήμου προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις λανθασμένα αλλά και το λάθος ανθρώπινο είναι. Έκτος από επιχειρηματίες στην πόλη μας είμαστε και πολίτες της, θέλουνε το καλό του τόπου μας, την εξέλιξη του , την καταξίωση του σε έναν τοπ προορισμό γιατί το αξίζει. Το αξίζουμε και εμείς όμως, που προσπαθούμε με το μεράκι μας να υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας και να τους κάνουμε να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την δουλειά μας, τον τόπο μας, τους ανθρώπους του.

NOVA

Κατανοητό εκ μέρους μας ότι ο νέος Δήμαρχος και όλα τα νέα μέλη του Δήμου θέλουν τον χρόνο τους για να καταλάβουν πως θα δουλέψει σωστά το σύστημα για αυτό είμαστε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, με κάθε τρόπο. Νέοι άνθρωποι και αυτοί με πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά, αλλά η δίκη μας δουλειά δεν μπορεί να αφήνει καμία μέρα να περνά. Κάθε μέρα για εμάς είναι ένας πόλεμος επιβίωσης για το τώρα, το αύριο και για κάθε αναποδιά που θα έρθει και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη αυτή την στιγμή πολύ δύσκολα συνάδελφοι θα αντέξουν , πολύ λίγα μαγαζιά θα μείνουν ανοιχτά και τον χειμώνα. Η πόλη μετά τις 22:00 είναι νεκρή και αυτοί που μένουν να δουλέψουν από εκεί και στο εξής τρώνε πόλεμο και λάσπη από παντού. Η αρμονική συνύπαρξη όλως μας είναι και δικό μας πιστεύω, ένα όνειρο που θα απογείωση την πόλη μας γιατί τα έχει όλα απλά θέλει να βρούμε την ισορροπία που χρειάζεται. Καλούμε όλους να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, χωρίς φανφάρες, “θα” και υποσχέσεις κάτω από το τραπέζι για Ανοχή και Κάλυψη και να λύσουμε τον γρίφο.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Το σλόγκαν “Η λίμνη δεν έχει πάτο” πρέπει να χαρακτηρίζει τον μύθο μας και όχι την κατάντια που ζούμε τις τελευταίες μέρες. Όλοι μαζί για ένας Άγιο Νικόλαο πρωτοπόρο σε όλα, που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα και των άλλων δήμων. Σαν πρώτο βήμα καλούμε το Επιμελητήριο Λασιθίου, τον Δήμο μας, τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ξενοδόχων σε ανοιχτό διάλογο για το κοινό καλό όλων μας.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button