Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός έως τις 9/8 με μια ματιά – Πότε αναμένονται 39άρια

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, η θερμοκρασία την Τετάρτη αναμένεται να αγγίξει τους 38 βαθμούς Κελσίου, έπειτα από αρκετές μέρες που ο υδράργυρος είχε πέσει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, μετά τον παρατεταμένο καύσωνα που έπληξε τη χώρα.

Σήμερα, Δευτέρα, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 36 βαθμούς, ενώ και την Τρίτη (1/8) αναμένεται να αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

NOVA

Από την Τετάρτη όμως η θερμοκρασία θα ανέβει στους 38 βαθμούς Κελσίου. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο υδράργυρος θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα καθώς θα «αγγίξει» έως και τους 39 βαθμούς, ενώ από την Κυριακή η θερμοκρασία θα πέσει και πάλι.

Καιρός: Η πρόβλεψη Αρναούτογλου για βροχές

Από το σκηνικό του καιρού δεν θα λείψουν και οι βροχές, καθώς σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αύριο αναμένονται διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες στα βόρεια, ενώ την Τρίτη αναμένονται τοπικές σύντομες μπόρες στα ορεινά.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες αναμένονται επίσης στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά και ημιορεινά και το Σάββατο, ημέρα που θα σημειωθούν και οι υψηλότερες θερμοκρασίες.

Τέλος, βροχές αναμένονται στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και την επόμενη Κυριακή και Δευτέρα.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button