Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ο «Σύγχρονος Δήμος» για το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην προώθηση του Κέντρου αποκατάστασης της Νεάπολης. Και έχουν απόλυτο δίκηο να ανησυχούν και να διαμαρτύρονται οι διαχειριστές των κληροδοτημάτων. Το θέμα απασχόλησε την κοινωνία μας και έχουν γίνει άπειρες συναντήσεις, διαβουλεύσεις και κινητοποιήσεις. Τώρα, μόλις τρεις μέρες πριν απο τις εκλογές, ο κ Πλακιωτάκης θυμήθηκε το κέντρο και ανακοινώνει την υπογραφή της μελέτης σκοπιμότητας !!! Απο εκεί και μετά αρχίζουν οι παρεξηγήσεις και η παραπλάνηση.

Η μελέτη σκοπιμότητας αναφέρεται στην έγκριση να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια. Καλό και απαραίτητο βήμα αλλά μέχρι εκεί. Ερώτημα: Γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και άλλων;;;; Ευθύνες;;;

NOVA

Τα επόμενα βήματα: Να προκηρυχθεί η μελέτη απο την περιφέρεια, να ολοκληρωθεί και να εγκριθεί η μελέτη. Στη συνέχεια και αφού ανοίξει το σχετικό πρόγρμμα στο ΣΕΣ (το νέο ΕΣΠΣΑ), θα υποβληθεί και εφόσον εγκριθεί θα ενταχθεί. Άρα είμαστε στην αρχή και τα περί ένταξης του έργου είναι για τους αφελείς!!!!

Χρειάζεται επομένως να παρακολουθείται η πορεία απο κοντά, ώστε να συντμηθούν οι προθεσμίες και να προλάβουμε τ την ένταξη του έργου.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button